Serviceeftersyn

Nærmer det sig tidspunktet, hvor din bil skal til serviceeftersyn? Så kan du med fordel kontakte MB Autoteknik i Galten. Vi tilbyder professionelt udførte serviceeftersyn af alle bilmærker – også hvis din bil er ny og stadig indenfor garantiperioden. Hos MB Autoteknik sætter vi en ære i at yde god og pålidelig service til alle vores kunder – lige fra bilen indleveres og til den hentes igen. Trænger din bil til service, kan du derfor roligt kigge forbi hos MB Autoteknik.

Under kølerhjelmen

Serviceeftersyn af bil – bliv køreklar igen

Udføres serviceeftersynet rettidigt og ordentligt, vil det kunne spare de fleste bilejere for mange unødvendige bekymringer og udgifter. Et veludført serviceeftersyn er din garanti på, at du trygt kan køre videre i en lang periode efterfølgende.

Hos MB Autoteknik har alle vores mekanikere mange års erfaring med bilservice og reparationer. Med udgangspunkt i bilens servicebog vil vi hurtigt kunne danne os et overblik over bilens stand og identificere eventuelle mangler og skader på diverse dele. Dermed er du sikret, at bilen lever op til alle sikkerhedsmæssige og lovmæssige krav, når den forlader vores værksted.

Kend din bil – eller spørg hos MB Autoteknik

Ofte er der stor forskel på, hvornår biler har brug for serviceeftersyn. De fleste biler skal til eftersyn en gang hvert eller hvert andet år, men som udgangspunkt afhænger det af, hvor gammel bilen er. Ved ældre biler vil det nogle gange være nødvendigt med et serviceeftersyn allerede efter 5000 kørte kilometer, mens andre nye og moderne modeller kan køre helt op til 50.000 kilometer, inden de skal indleveres til service.

Er du i tvivl om, hvornår din bil skal til serviceeftersyn, er du mere end velkommen til at kontakte MB Autoteknik. Vi vil med glæde hjælpe dig med at holde din bil køreklar hele året rundt.

Har du spørgsmål?

Chiptuning af bil - MB autoteknik

Troværdigt autoværksted med skarpe priser

Hos MB Autoteknik har vi fuld forståelse for, at servicering og reparation af biler er en tillidssag. Det er vigtigt for os, at alle vores kunder føler sig ordentligt orienterede hele vejen igennem processen, og derfor har vi fokus på at forventningsafstemme i forhold til pris, afhentningstidspunkt og håndteringen af eventuelt uforudsete behov for reparation undervejs.

Ønsker du at bestille tid til serviceeftersyn, eller vil du høre mere om de forskellige tilbud hos MB Autoteknik? Så kontakt os i dag på telefon eller her på hjemmesiden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se desuden vores andre services her.

Vi har altid en lånebil klar