Hybrid- og elbil service

Hos MB Autoteknik i Galten tilbyder vi service og reparation af alle typer biler – dette gælder naturligvis også hybrid- og elbiler. Skal din hybrid- eller elbil til det obligatoriske syn, eller har du brug for hjælp til reparation af en eller flere af bilens dele, så kan du med fordel kigge forbi MB Autoteknik. Vores professionelle mekanikere har mange års erfaring med servicering af diverse bilmærker og modeller, og vi sørger hele tiden for at holde os opdaterede på den nyeste teknologi inden for feltet af el- og hybridbiler.

Service af hybridbiler

I disse år vælger flere og flere danskere at investere i en hybridbil. Den klimavenlige løsning, kombineret med sikkerheden i at kunne skifte til benzin ved behov, appellerer til mange. Derfor oplever vi hos MB Autoteknik også, at flere og flere af vores kunder nu har hybridbiler.

 

Vores dygtige mekanikere har alle helt styr på servicering og reparation af hybridbiler og ved desuden, hvilke områder man skal være særligt opmærksom på, når det kommer til disse biltyper. Er din bil ny, vil vi desuden garantere, at alle vores reservedele lever op til de gængse krav, således at du kan beholde fabriksgarantien på din hybridbil.

Service af elbiler

Hos MB Autoteknik er vi vilde med elbiler. En elbil er det grønne og bæredygtige valg, og samtidig er elbiler faktisk ofte billigere at vedligeholde end almindelige benzin- og dieselbiler. Dette skyldes for eksempel, at elbiler ikke skal have skiftet olie og brændstoffilter. Til gengæld er det vigtigt, at man ved service af en elbil er opmærksom på at servicere bilens batteri og ladestik korrekt. Ud over dette er det almindeligt kendt, at elbilers bremsere kan have en tendens til at sætte sig fast oftere end ved almindelige biler. Dette er som oftest uproblematisk, og vælger du at køre forbi MB Autoteknik, kan vi hurtigt og sikkert sørge for, at dine bremsere igen bliver køreklare.

 

Hos MB Autoteknik har alle vores dygtige mekanikere helt styr på servicering af elbiler. Mangler du et autoværksted til at kigge på din elbil, kan du derfor trygt køre omkring MB Autoteknik i Galten. Vi servicerer din elbil med godkendte reservedele af højeste kvalitet og sørger for, at du på ingen tid kan være tilbage på vejen.

Har du spørgsmål?

Sådan tilbyder vi service på el- og hybridbiler

For alle vores kunder gælder det, at vi hos MB Autoteknik har fokus på kundeservice og klare aftaler. Hos os betyder det blandt andet, at vi aldrig påbegynder service eller reparation uden først at have aftalt med kunden, hvilket arbejde vi helt præcist skal udføre. I det tilfælde at vi identificerer uforudsete behov for reparation undervejs i vores arbejde, vil vi selvfølgelig kontakte kunden, før vi fortsætter. Det betyder, at du som kunde ikke skal frygte nogle ubehagelige overraskelser eller ekstra omkostninger, når du afhenter din el- eller hybridbil hos os.

 

Er du i tvivl om noget i forhold til servicering eller reparation af din el- eller hybridbil, så kan du altid få hjælp hos MB Autoteknik. Vores dygtige mekanikere vil sammen med dig og med udgangspunkt i bilens servicebog hurtigt kunne danne sig et overblik over, hvornår din bil har behov for service. Når det kommer til el- og hybridbiler, kan der være stor forskel på, hvor meget og hvor ofte bilen har behov for service eller reparation.

 

Ønsker du at høre mere, eller har du spørgsmål til vores servicering af el- og hybridbiler? Så er du altid velkommen til at kontakte os via formularen her på siden, på mail eller på telefon 71 90 84 64. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi har altid en lånebil klar