Fælge reparation

Al optimering af din bil kan foregå hos MB Autoteknik. Det gælder naturligvis også behandling af dæk og fælge. Uanset om du ønsker skift eller reparation af dæk og fælge, står vi hos MB Autoteknik klar til at hjælpe dig med kyndige hænder og imødekommende service. Det er afgørende for din sikkerhed, at din bil er udstyret med de optimale dæk og fælge. På vores værksted hjælper vi med hjulskift, reparationer af fælge, alsidig dækservice, så din bil kan køre sikkert på vejene og have det look, du ønsker.  

Dæk skift Galten og Aarhus

Dækservice

At have de optimale dæk er afgørende for bilens vejgreb. Derfor er det også vigtigt, at der løbende bliver lavet dækservice på din bil. På den måde sikrer du, at din bil er så sikker som mulig, når du bevæger dig ud på vejene. Både slidte dæk og lavt dæktryk kan desuden have påvirkning på bilens ydeevne. For at holde øje med at din bil udnytter sit potentiale, bør du derfor kontrollere dine dæk og få dem efterset med en dækservice. Hos MB Autoteknik laver vi fuldt dækservice og skifter dem, når det er nødvendigt.

Fælge reparation

Skader på fælge er mere almindelige, end man måske ville ønske sig. Der skal ikke meget mere end et lille møde med en kantsten til, før fælgene er ridsede eller slået skæve. En fælge reparation er ikke nødvendigvis et større indgreb. Som oftest kan man nøjes med at slibe og male fælgene. Andre gange må der svejses, hvis noget af fælgen er kørt af.

Hos MB Autoteknik kan vi udføre en fælge reparation hurtigt og nemt. Vi ved, hvad vi laver, og du kan derfor være helt tryg, når vi skal reparere dine fælge. Når din bil har været til fælge reparation hos MB Autoteknik, vil man ikke længere kunne få øje på skaden efter mødet med kantstenen.

fælge reparation i Galten og Aarhus

Har du spørgsmål?

Hjulskift

Skal du have foretaget et hjulskift, står vi naturligvis også klar til at hjælpe dig med det. Med regelmæssige hjulskift undgår du pludselige store udgifter, hvis der skulle opstå større skader. Selvom det er muligt selv at lave et hjulskift, råder vi vores kunder til at få det gjort hos os. På den måde vil man være sikker på, at hjulene bliver skiftet korrekt og bliver spændt tilstrækkeligt. Desuden er vi eksperter, og du sparer derfor en masse tid ved at lade os hos MB Autoteknik foretage dit hjulskift. Hvis du er i tvivl omkring dit dæk er slidt ned, så siger den danske lov at der skal være 1,6 mm mønster tilbage. Læs mere om det her. 

Vi har altid en lånebil klar