Hybrid- og elbil service

Service og reparation på elbil og hybridbil?

Hos MB Autoteknik i Galten tæt på Aarhus tilbyder vi også service og reparation af elbil og hybridbiler. Så skal din hybridbil eller elbil til det obligatoriske syn, eller har du brug for hjælp til reparation af en eller flere af bilens dele. Så kan du med fordel kigge forbi MB Autoteknik. Vores professionelle elbil og hybridbil mekanikere har mange års erfaring med servicering af diverse bilmærker og modeller. Vi sørger hele tiden for at holde os opdaterede på den nyeste teknologi inden for feltet af el- og hybridbiler.

Service hybridbil - MB autoteknik

Service og syn af hybridbiler nær Aarhus

I disse år vælger flere og flere danskere at investere i en hybridbil. Den klimavenlige løsning. Kombineret med sikkerheden i at kunne skifte til benzin ved behov, appellerer til mange. Derfor oplever vi hos MB Autoteknik også, at flere og flere af vores kunder nu har hybridbiler.

Vores dygtige elbil mekanikere i Galten, tæt på Aarhus har alle helt styr på service og reparation af hybridbiler. De ved desuden hvilke områder man skal være særligt opmærksom på, når det kommer til syn af disse biltyper. Er din bil ny, vil vi desuden garantere, at alle vores reservedele lever op til de gængse krav. Således at du kan beholde fabriksgarantien på din hybridbil.

Vores dygtige elbil mekanikere i Galten, tæt på Aarhus har alle helt styr på service og reparation af hybridbiler. De ved desuden hvilke områder man skal være særligt opmærksom på, når det kommer til syn af disse biltyper. Er din bil ny, vil vi desuden garantere, at alle vores reservedele lever op til de gængse krav. Således at du kan beholde fabriksgarantien på din hybridbil.

Service og reparation af elbil i Århus

Hos MB Autoteknik er vi vilde med elbiler. En elbil er det grønne og bæredygtige valg, og samtidig er elbiler faktisk ofte billigere i forbindelse med vedligeholde og reparation end almindelige benzin- og dieselbiler. Dette skyldes for eksempel, at elbiler ikke skal have skiftet olie og brændstoffilter. Til gengæld er det vigtigt, at man ved service af en elbil er opmærksom på at servicere bilens batteri og ladestik korrekt. Ud over dette er det almindeligt kendt, at elbilers bremsere kan have en tendens til at sætte sig fast oftere end ved almindelige biler. Dette er som oftest uproblematisk hvis di vælger du at køre forbi MB Autoteknik. Vi kan hurtigt og sikkert sørge for, at dine bremsere igen bliver køreklare.

Hos MB Autoteknik har alle vores dygtige mekanikere helt styr på service og syn af elbiler. Mangler du et autoværksted til reparation af din elbil, kan du derfor trygt køre omkring MB Autoteknik i Galten. Vi servicerer din elbil med godkendte reservedele af højeste kvalitet og sørger for, at du på ingen tid kan være tilbage på vejen.

Har du spørgsmål?

service på elbiler - MB Autoteknik

Vi tilbyder hybrid og elbil service i Galten nær Aarhus

For alle vores kunder gælder det, at vi hos MB Autoteknik har fokus på kundeservice og klare aftaler. Læs mere om vores serviceeftersyn her.
Hos os betyder det blandt andet, at vi aldrig påbegynder service eller reparation uden først at have aftalt med kunden, hvilket arbejde vi helt præcist skal udføre. I det tilfælde at vi identificerer uforudsete behov for reparation undervejs i vores arbejde, vil vi selvfølgelig kontakte kunden, før vi fortsætter. Det betyder, at du som kunde ikke skal frygte nogle ubehagelige overraskelser eller ekstra omkostninger, når du afhenter din el- eller hybridbil hos os.

Er du i tvivl om noget i forhold til elbil servicering eller reparation af din hybridbil, så kan du altid få hjælp hos MB Autoteknik. Vores dygtige hybridbil mekanikere vil sammen med dig og med udgangspunkt i bilens servicebog hurtigt kunne danne sig et overblik over, hvornår din bil har behov for service. Når det kommer til el- og hybridbiler, kan der være stor forskel på, hvor meget og hvor ofte bilen har behov for service eller reparation.

 

Ønsker du at høre mere, eller har du spørgsmål til vores servicering af el- og hybridbiler? Så er du altid velkommen til at kontakte os via formularen her på siden, på mail eller på telefon 71 90 84 64. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi har altid en lånebil klar