Bilpleje

Bilpleje hos MB Autoteknik i Aarhus

De fleste bilejere sørger jævnligt for at få deres bil på autoværksted, hvor en mekaniker vil sørge for, at bilen er funktionsdygtig og køreklar. Men alt for mange bilejere glemmer desværre at pleje bilens ydre. Hos MB Auto sørger vi også for alt det, som mekanikeren ikke klarer. Dette indebærer for eksempel grundig vask af din bil, støvsugning, sæderens med mere. Trænger din bil til en kærlig hånd eller den helt store make-over, kan du derfor med fordel køre den forbi MB Auto.
Tuning af motoren

Overlad rengøringen af din bil til os

Rengøring og pleje af bilen kan være en tidskrævende opgave, som de færreste ønsker at bruge tid på. Bilens mange hjørner og kroge kan være svære at gøre rene med en almindelig klud eller støvsuger, og dermed sker det ofte, at bilens indre interiør er permanent snavset.

Hos MB Auto har vi specialiseret os i at gøre biler skinnende rene – også i krogene. Ønsker du at slippe for at bruge en hel dag på tankstationen med sæbe og spand, så overlad pleje af din bil til os.

Trænger din bil til den helt store tur?

Er din bil så snavset, at du næsten ikke kan kende den længere? Så anbefaler vi at køre den til bilpleje hos os. Vi sørger for, at bilen bliver plejet fra top til tå, så du kan få din køreglæde tilbage. Især for folk der kører langt, for eksempel til og fra arbejde, kan det gøre en verden til forskel, at bilen er ren og pæn.

Selvom mange ikke prioriterer grundig rengøring af deres bil efter køb, kan det tydeligt ses og mærkes, hvis du prioriterer at investere i en omgang sæderens, polering og lignende. Kom ind forbi MB Auto, og hør mere om vores tilbud på bilpleje.

Har du spørgsmål?

Vi har altid en lånebil klar